Sælg dit tøjHos Gita & Gunhild sælger vi dit velholdt tøj, sko og accessories, og udbetaler 50 % af salgsprisen til dig, når varen er solgt.


Du kan indlevere dit tøj, sko, tasker, bælter, solbriller o.s.v. til os i butikkens åbningstid eller efter aftale. Vi tager kun imod tøj i god stand, og det skal være vasket/renset og strøget.


Vi har dine varer i kommission i 2 måneder (eller efter aftale). Du vil høre fra os, og derefter har du en måned til at hente det, der eventuelt ikke er blevet solgt. Hvis dette mod forventning ikke sker, vil tøjet blive afleveret til en velgørende organisation.


Indlevering af varer til salg i butikken sker på eget ansvar, og butikken kan ikke holdes ansvarlig for evt. fejl, mangler, brand, tyveri og andre uheld der kan ske i den periode varerne er til salg i butikken.  Butikken er sikret med tyverialarm.


Rent praktisk

Ved indlevering registrerer du dig i butikken på vores kundekort med alle praktiske kontaktinformationer og kontooplysninger. Når dine varer er solgt, modtager du besked og beløbet overføres direkte til din bankkonto.Indlevering af tøj

På grund af generel travlhed i butikken sidst på ugen modtager vi kun tøj og sko, m.m. tirsdage og onsdage

(eller efter aftale)


Gita & Gunhild | Hasserisgade 14 |  9000 Aalborg | Telefon 88 37 10 10 | butik@gita-gunhild.dk